REZERVACIJE

BOUTIQUE 1

Boutique 1 je otvorio svoja vrata 2013. godine na najatraktivnijoj lokaciji u Beogradu. Nalazi se između Narodnog muzeja i  Narodnog pozorišta, na Trgu Republike u pešačkoj zoni. Restoran je ubrzo postao lider u sektoru kvalitetne usluge, opuštajućeg ambijenta i internacionalne kuhinje.

BOUTIQUE 2

Posle nepune dve godine od otvaranja već proslavljenog restorana na Trgu republike u Beogradu, otvorili su vrata svog drugog restorana u istoimenom lancu. Smešten u Knez Mihajlovoj ulici, u kući poznatog srpskog trgovca sagrađenoj krajem 19. veka, pred samim ulazom na Kalemegdansku tvrđavu, odiše kreativnom vizijom razigranog enterijera.

BOUTIQUE TROJKA

Boutique Trojka je još jedan u nizu restorana BQ grupacije, postoji od 2017. godine i rangira se kao jedan od vodećih beogradskih restorana. Restoran koji svakodnevno pruža fenomenalni izbor žive muzike. Od skoro u ponudi našeg velikog menija svoje mesto je pronašla i azijska kuhinja.
REZERVIŠI

BOUTIQUE NIŠ

Otvaramo vrata još jednog u nizu naših modrenih BQ restorana ovog puta u Nišu. Boutique Niš pružiće vam tradicionalno dobar ugođaj u poznatim ukusima vrhunske domaće i internacionalne kuhinje.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
=